Slik får du volumet i håret tilbake

Hårproblemer blant kvinner er noe vi ofte hører om. Men det er hjelp å få –uansett alder!

Stress, hormonforandringer, sykdommer, medisiner og dårlig utførte kjemiske behandlinger kan påvirke hårets kvalitet og fyldighet. Kroppen prioriterer helt enkelt å distribuere næringen til andre organer, og hårstråenes normale livssyklus kan forstyrres.

Stress og hormoner

Spenningen og stresset i våre raske og stadig mer uavbrutte liv skaper ordentlig dramatikk når det gjelder å tynne ut og forverre kvaliteten på håret vårt. Vi erfarer at det er veldig vanlig med hårproblemer blant kvinner. I tillegg spiser vi oftere og sover dårligere når vi er stresset, og ubalansen kan tydelig merkes på håret. –Endringer i hormonbalansen påvirker også hårtapet. Trøsten er at det ofte bare er midlertidig. Man mister ofte hår over en lengre periode før håret begynner å komme tilbake igjen.

Priorin kapsler

Mange tips handler om å behandle håret fra utsiden, men det er minst like viktig å behandle fra innsiden for å oppnå et langsiktig resultat. Kosttilskudd som inneholder biotin gir røttene næring og hjelper håret å opprettholde den normale tilveksten.

Fem tips for å få tilbake volumet i håret:

 1. Boost håret med rett mat
  Hår og hud er kroppens utstillingsvindu. Næringsrik mat er alltid en god begynnelse. Håret er særlig avhengig av biotin, selen og sink. Om det ligger mer hår enn vanlig i dusjavløpet kan du fråtse i hårboostende godsaker som havregryn, egg og gresskarfrø.
 2. Suppler med kosttilskudd
  Man kan unne seg et hårboostende kosttilskudd som supplement til et variert kosthold. Det blir som en daglig liten helseshot med viktige mineraler og vitaminer.
 3. Slapp av
  Forsøk å minske stresset med å senke kravene til deg selv. Det er klisjé, men har du det bra på innsiden vil det synes på utsiden.
 4. Masser hodebunnen
  Ta deg tid til å massere hodebunnen når du vasker håret, det vil øke blodsirkulasjonen. Og som en bonus gir det en avslappende effekt!
 5. Ha is i magen
  Det tar omtrent tre måneder før du ser resultater. Ha is i magen, volumet i håret kommer!

I løpet av livet vil håret ditt gjennomgå store endringer. Kosttilskuddet Priorin® inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og hårvekst, samt hirseekstrakt, aminosyren L-cystin og pantotensyre (B5-vitamin). Les mer om Priorin® og deres produkter her.

Root wave