3 ting de med drømmehåret vet

Vinteren er rett rundt hjørnet; håret er sprøtt, kjedelig og tørt. Du drømmer om glans, volum og sommerens frisyrer. På tide å slutte å drømme og starte å handle. Her er 3 hårtips som forlenger sommeren!

En del av et vakkert hår sitter i genene. Men det er langt ifra hele hemmeligheten. Med litt hjelp og en dose anstrengelse kan faktisk de fleste få et vakkert, holdbart og slitesterkt hår – uansett alder. Her er dine 3 nye livsregler:

1.  Spis næringsrik mat og suppler med kosttilskudd ved behov

Et velbalansert og næringsrikt kosthold er viktig for et velstående hår. Et supplerende kosttilskudd med biotin bidrar i tillegg til å bevare en normal hårvekst og tilføre ekstra næring til hår og hårrøtter – perfekt om vinteren. Med rett næring og et sunt kosthold tar du best vare på ditt hår.

2.  Ikke vask håret hver dag, og når du vasker det – bruk en styrkende og pleiende sjampo.

Å vaske håret hver dag vil tørke det ut. Priorin® Shampoo inneholder naturlige planteekstrakter for hår som trenger ekstra ernæring og er egnet for daglig bruk.

Å miste hår er naturlig

Å miste hår er naturlig. De fleste av oss mister mellom 40-100 hårstrå om dagen, men siden vi har opptil 150 000 hår på hodet, merker vi det sjelden.

3.  Arbeid forebyggende og unnvik hårtap.

Mer enn halvparten av alle voksne kvinner mister eller opplever at håret blir tynnere en gang i livet. I forbindelse med hormonelle endringer som amming og overgangsalder eller stress og årstidsskifter, kan håret trenge hjelp for å forhindre håravfall. Selv vanlig slitasje som børsting, hårføning og farging kan føre til at man mister mer hår enn normalt. Kosttilskuddet Priorin® inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og hårvekst, samt hirseekstrakt, aminosyren L-cystin og pantotensyre (B5-vitamin). Les mer om Priorin® og deres produkter her

Root wave